[Xenomai] ipipe-gch-ipipe-3.0-imx6q latency

eric ericvic at 163.com
Mon Dec 14 10:05:48 CET 2015


   Above i use the wrong version about latency test , now it works and the latency test 
 
RTD|     22.513|     39.832|     60.649|       0|     0|     11.269|     63.939
RTD|     27.225|     40.068|     61.134|       0|     0|     11.269|     63.939
RTD|     27.270|     40.531|     60.103|       0|     0|     11.269|     63.939
RTD|     14.876|     39.540|     61.451|       0|     0|     11.269|     63.939
RTD|     15.890|     39.760|     68.512|       0|     0|     11.269|     68.512
RTD|     10.951|     29.915|     61.269|       0|     0|     10.951|     68.512
RTD|     10.981|     12.596|     15.118|       0|     0|     10.951|     68.512
RTD|     10.814|     12.648|     16.284|       0|     0|     10.814|     68.512
RTD|     10.920|     12.636|     15.057|       0|     0|     10.814|     68.512
RTT|  00:09:38  (periodic user-mode task, 1000 us period, priority 99)
RTH|----lat min|----lat avg|----lat max|-overrun|---msw|---lat best|--lat worst
RTD|     10.784|     12.672|     15.465|       0|     0|     10.784|     68.512
RTD|     11.071|     12.602|     15.374|       0|     0|     10.784|     68.512
RTD|     10.904|     12.632|     14.859|       0|     0|     10.784|     68.512
RTD|     10.934|     12.639|     15.056|       0|     0|     10.784|     68.512
RTD|     11.010|     12.575|     15.146|       0|     0|     10.784|     68.512







At 2015-12-14 16:30:40, "eric" <ericvic at 163.com> wrote:

I use latency test ,it show this




-sh-2.05b# ./latency 
   0"000.000| WARNING: [main] cannot open RTDM device /dev/rtdm/memdev-private: No such file or directory
   0"000.000| WARNING: [main] cannot map private umm area: No such file or directory
   0"000.000| BUG in init_bind(): [main] (CONFIG_DEVTMPFS_MOUNT not enabled?)
-sh-2.05b# ./latency  -t 1
   0"000.000| WARNING: [main] cannot open RTDM device /dev/rtdm/memdev-private: No such file or directory
   0"000.000| WARNING: [main] cannot map private umm area: No such file or directory
   0"000.000| BUG in init_bind(): [main] (CONFIG_DEVTMPFS_MOUNT not enabled?)








At 2015-12-14 16:03:17, "Gilles Chanteperdrix" <gilles.chanteperdrix at xenomai.org> wrote:
>On Mon, Dec 14, 2015 at 03:57:01PM +0800, eric wrote:
>> kernel space:
>
>This does not answer my question. here is my question again, so that
>you can read it again:
>
>> >What latency does Xenomai latency test give?
>
>-- 
>					    Gilles.
>https://click-hack.org





 


More information about the Xenomai mailing list